Verktygsspecialisten
Brett sortiment
Snabba leveranser
Följ Blys på Facebook!   

Blys VIP - Vi är specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri!


Blys Verktyg och Industriprodukter är ett väletablerat företag med många års samlad erfarenhet av verktygsbranschen. Vår grundare Benny Bly började som springpojke på Götene Stål och Verktyg 1992. Efter att ha arbetat framgångsrikt med inköp och försäljning av industriförnödenheter i mer än 16 år startade han Blys VIP med bas i Lidköping, 2008. Sedan 2010 har vi dessutom, utöver direktförsäljning till kunder över hela landet, en egen butik.

Vi fokuserar i huvudsak att förse småföretagare inom jord, skog, entreprenad och åkeri med prisvärda förbrukningsvaror, verktyg och fritidsprodukter. Vi har också kunder inom kommunal sektor och större företag. Vårt mål när det gäller servicegrad är är att kunna leverera produkter dagen efter, var du än befinner dig i norden.

Våra ledord är enkelhet och kvalitet i alla lägen. Att ge ett trevligt kundbemötande med en hjärtlig, rak och öppen kunddialog är också en hederssak för oss.

Det som gör oss unika är vår förmåga att skapa värde för dig som kund genom fingertoppskänsla för dina behov och en unik mix av utvalda leverantörer och agenturer.

Våra specialistområden inom industriförnödenheter är:

- Handverktyg
- Svetsverk och elektroder
- Kap, slip, borr, gängsatser
- Elverk
- Borrslipar
- Högtryckstvättar
- Luftverktyg
- Rengöringsprodukter
- Belysning
- Elkablar
- Lyftutrustning
- Profilkläder med eget företagstryck

Vi handlar bara med stabila och etablerade leverantörer, så att du som kund skall känna dig trygg och bekväm med dina inköp hos oss.

Tveka inte att höra av dig för frågor. Vi är bara ett samtal bort!