0510-229 21 order@blys.se
Verktygsspecialisten
Brett sortiment
Snabba leveranser
Följ Blys på Facebook!   
Rörläggningslaser med grönt laserljus TOPCON TP-L5G i gruppen Maskiner & Verktyg / Mät, laser & tillbehör hos Blys VIP AB (2700-329561221)

Rörläggningslaser med grönt laserljus TOPCON TP-L5G

Artnr: 2700-329561221
37500 kr

Topcon TP-L5G Grön Rörläggningslaser!

Topcon TP-L5G Grön Rörlaser erbjuder en kombination av funktioner och teknik som har visat sig uppfylla de krav som entreprenörer ställer, faktum är att den sticker ut mer än någon annan rörläggningslaser på marknaden.

Oavsett vilken miljö den befinner sig i så gör den sitt jobb, i diken, brunnar, kulvertar, ovan mark eller som laservägledning i gruv- och tunneldrivning. TP-L5 är helt enkelt branschens favorit!

Lasern finns med rött laserljus eller det beryktade gröna laserljuset GreenBeam®. I kombination med funktioner som SmartLine® autoinriktning, världens mest exakta vinkelavläsningsmekanism, olika alternativ för strömförsörjning som tryggar för drift då andra lasrar har gett upp, här känns det som att Topcon har satt standarden.

Varför Grönt?
Enkelt. Du kan se vårt gröna laserljus GreenBeam® överallt och under alla förhållanden.
Det är den mest synliga lasern någonsin! I själva verket är TP-L5G GreenBeam® fyra gånger lättare att hitta i starkt solljus än vanligt laserljus.
Att sätta upp, ställa in lutning och rikta in rör går snabbt och enkelt. Det starka ljuset är även till hjälp vid schaktningen!